donderdag 2 april 2015

Verkoopmedewerker Den Bosch bij Wasco Holding B.V.Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 360 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, s’ werelds grootste bouwgerelateerde distributeur. Mede door onze 30 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant.

Wij zijn ter uitbreiding voor onze vestiging in Heerlen op zoek naar een:

Verkoopmedewerker Den Bosch (m/v)

Een commerciële persoonlijkheid die van aanpakken weet


Wat ga je doen?
Je vormt het eerste contact met klanten die de vestiging bezoeken. Het doel van deze functie is het optimaliseren van de vestiging door het behalen van het gebudgetteerde rendement. Daarnaast is het binden van nieuwe klanten ook een belangrijke taak. Dit kan gerealiseerd worden middels directe verkoop via de balie, het zo effectief mogelijk laten verlopen van het balieproces en door middel van telefonische verkoop. Een echte verkoper heeft oog voor bestaande en potentiële klanten en weet hiermee te bouwen aan een goede zakelijke relatie. Er wordt gezamenlijk zorg gedragen voor het beheer van het vestigingsmagazijn volgens de vastgestelde procedures.

Van de verkoopmedewerker wordt een proactieve rol verwacht. De ideale kandidaat voor deze functie wil zich bij ons verder ontwikkelen op zowel commercieel als op productkennisgebied. Wasco wil en kan hierin investeren.

Wij vragen:
  • VMBO+/MBO-niveau of door werkervaring verkregen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Commerciële en proactieve persoonlijkheid;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Zelfstandig en initiatiefrijk.

Wij bieden:
Een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

‘Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de ‘Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Enthousiast?
Je kunt via onze sollicitatiepagina je cv met motivatie achterlaten. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Senta Boone, HR adviseur, 088-0995000.

Voor meer informatie kun je kijken op: www.wasco.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten