vrijdag 17 april 2015

Vestigingsdirecteur bij Sligro Food GroupVoor een aantal zelfbedieningsgroothandels in de regio Randstad zijn wij op zoek naar een


VestigingsdirecteurDit ga je doen:
Als Vestigingsdirecteur ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de vestigingsdoelstellingen (o.a. omzet / marge) en het leiding geven aan de totale operatie van de vestiging. In de uitvoering van je werkzaamheden stel je de klant centraal en draag je de Sligro formule uit. Je weet wat er speelt en stuurt de vestiging met een gezonde omzetgedrevenheid aan. Door koppeling van leidinggevende capaciteiten, ondernemerschap, commercieel talent en "foodservicegevoel" boek je uitstekende resultaten.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn:
  • Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klant, direct in de zelfbediening, indirect via de buitendienst in de bezorging;
  • Je hebt continu oog hebt voor klanttevredenheid en klantloyaliteit;
  • Je stelt het vestigingsjaarplan op en voert deze uit, conform de met de directie overeengekomen doelstellingen;
  • Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de vestiging,
  • hygiëne, onderhoud, veiligheid en uitstraling;
  • Je zorgt voor een klantgerichte en kostenbewuste personeelsplanning van de totale vestiging;
  • Je motiveert, coacht, stuurt, controleert medewerkers in het werk en voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met MT-leden.

Dit verwachten wij van jou:
Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding en minimaal 5 jaar recente leidinggevende ervaring in een commerciële functie binnen de retail / foodservice. Bovendien blijkt uit je eerdere loopbaan een zichtbare passie voor zowel de horeca als foodproducten. Je hebt analytisch vermogen en gevoel voor cijfers, bent in staat om managementinformatie te 'vertalen' naar concrete acties en drukt jezelf zowel schriftelijk als mondeling goed uit (op verschillende niveaus). In je optreden maak je een sterke, positieve (eerste) indruk en handel je vanuit het besef onderdeel te zijn van een groter geheel, de Sligro Food Group. Je bent uiteraard representatief en stressbestendig.

Competenties:
Je beschikt over de volgende competenties: resultaatgerichtheid, klantgericht samenwerken, initiatief nemen, analytisch vermogen, marktgerichtheid, aansturen van anderen, communiceren en commercieel handelen.

Wij bieden:
Een brede, uitdagende en creatieve functie in een dynamische organisatie, die te omschrijven is als licht eigenwijs, open communicerend en informeel. Een prettige werkomgeving met korte communicatielijnen, waar ruimte is voor eigen inbreng, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Over Sligro Food Group:
Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de Nederlandse markt van de etende mens. Sligro Food Group is een centraal gestuurde organisatie met het hoofdkantoor in Veghel.

Foodservice richt zich als marktleider met een landelijk netwerk via zelfbediening en bezorging op groot- en kleinschalige horeca, recreatie, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf, kleinschalige retailbedrijven en de institutionele markt. Zelfbediening beschikt daartoe over 46 Sligro zelfbedieningsgroothandels. Bezorging heeft 11 bezorgcentra. In de institutionele markt opereren wij onder de naam Van Hoeckel.

De zelfbedieningsgroothandels in het land zijn tevens de 'naamgever' van de Groep. De vestigingen hebben een landelijke spreiding en werken direct samen met de bezorgservicegroothandels. Met de Sligro-formule nemen wij een middenmarkt positie in. Sligro vormt de basis van ons marktleiderschap in foodservice. Het assortiment van ongeveer 60.000 artikelen is zeer breed, gericht op de professionele gebruiker en bestaat uit food, semi-vers, dagvers, diepvries, wijn & gedistilleerd en aan food gerelateerde non food. Naast de A-merken leggen wij veel nadruk op exclusieve merken en importen. De prijsstelling is scherp en marktconform.

Interesse?
Ben jij die Vestigingsdirecteur die wij zoeken? Solliciteer dan nu via onze sollicitatiepagina en sluit je motivatie en CV bij.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Lijnske Boogaarts op telefoonnummer 06 - 508 52 321.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij naar onze site www.sligrofoodgroup.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten