dinsdag 7 april 2015

Klantenservice Medewerker bij MAIN EnergieCommercieel Medewerker Binnendienst – Amsterdam


(40 uur)


Ben jij klantgericht, servicegericht en probleemoplossend? Houd jij het hoofd koel binnen een drukke en dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

De baan
Door de snelle groei van onze organisatie zijn wij voor ons kantoor in Amsterdam op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst. Binnen deze functie zul je deel uitmaken van het Accountteam Sales. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Accountmanagers, je draagt zorg voor een goede begeleiding van lopende projecten, het maken van offertes en contracten en het verwerken van energie stamgegevens van de klanten in diverse systemen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het klantcontact waarbij je vragen van de klant beantwoordt en oplossingsgericht de eventuele klachten van de klanten behandelt. Regelmatig is de werkdruk hoog, juist in deze omgeving kom jij het beste tot je recht door jouw proactieve instelling.

Jij
  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau;
  • Je hebt ervaring op het gebied van Customer en/of Sales support;
  • Je bent proactief, kan snel schakelen en bent oplossingsgericht;
  • Je werkt nauwkeurig, zelfstandig maar vooral consequent;
  • Je beheert de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt goede kennis en beheersing van MS Office;
  • Je bent woonachtig in Amsterdam en/of omstreken.

Wij
  • Wij bieden een uitstekend, marktconform salaris (gebaseerd op leeftijd, ervaring en opleiding);
  • Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen;
  • Je komt te werken op een afdeling waar een informele en collegiale werksfeer heerst, waarbij je regelmatig teambuilding-uitjes mag verwachten!

Solliciteren op de vacature Commercieel Medewerker Binnendienst?
Ben je enthousiast geworden over de vacature van Accountmanager? Stuur je cv en sollicitatiebrief via het sollicitatieformulier t.a.v. Elise Tol, Corporate Recruiter.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Voor vragen kun je tevens bij Elise Tol terecht via recruitment@mainenergie.nl.

Wie zijn wij?
MAIN Energie is al ruim tien jaar een zeer succesvolle energieleverancier en levert hoofdzakelijk energie aan de zakelijke markt. MAIN Energie biedt hoogwaardige service door persoonlijk contact en realiseert besparingen door slim in te kopen en doordacht contractbeheer te voeren.
MAIN Energie bestaat momenteel uit vijf afdelingen, te weten Verkoop, Marketing, Inkoop, Operationele zaken & ICT en Financiën. De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een eerlijke directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau, met duidelijke kaders en afspraken. Het bedrijf wordt omschreven als resultaatgericht en no-nonsense.

Wil je weten wat je toekomstige collega’s over ons bedrijf zeggen? Lees hier de ervaringen: https://www.mainenergie.nl/vacatures/onzemedewerkers.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Amsterdam, Sales, Commercie, Commercieel, Vertegenwoordiger, Verkoper, Verkoop, New Business, Binnendienst, Noord-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten