woensdag 8 april 2015

Fiscalist bij SNS Bank N.V.Ben jij de fiscalist die wij zoeken?


SNS Bank N.V. heeft voor haar vestiging in Utrecht een vacature voor een


FiscalistVoor de afdeling Fiscale Zaken zoeken wij een tax compliance specialist. Je werkzaamheden omvatten met name het voorbereiden, onderbouwen en beoordelen van de diverse fiscale rapportages en posten in jaarrekeningen van de SNS Bank-groep. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en het opstellen van de aangifte Vpb en de bankenbelasting. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor fiscale vragen op het gebied van afwikkeling aangiften en de verwerking van de aanslagen Vpb. Op het gebied van BTW ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van de verleggingsregeling, pro-rata regeling, en de BTW aspecten van in- en uitgaande facturen alsmede declaraties. Voor de ASN fondsen ben je betrokken bij de aangiften alsmede de berekening van de doorstootverplichting. Verder volg en adviseer je over ontwikkelingen op IT gebied rondom de belastingen en de hieraan gerelateerde compliance processen.

Ook nemen fiscalisten van SNS deel aan diverse fiscale werkgroepen van de Nederlandse Vereniging van Banken.

We zoeken een enthousiaste en betrokken collega die vanuit een kritische en pro-actieve houding praktische oplossingen zoekt voor fiscale vraagstukken binnen SNS Bank.

Wij vragen
 • Afgeronde HBO/WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
 • 4-6 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een financiële instelling‎;
 • Uitgebreide fiscale kennis van BTW, Vennootschapsbelasting en Bankenbelasting;
 • Ervaring met fiscaliteit met betrekking tot beleggingsfondsen is een pré;
 • Gevoel voor commercie;
 • Goed ontwikkeld analytisch vermogen en cijfermatig sterk;
 • Affiniteit met accounting en IT-minded.

Competenties
 • Je impact-en overtuigingskracht is zeer goed ontwikkeld;
 • Je hebt lef en bent vasthoudend;
 • Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel en je gaat altijd voor het beste resultaat;
 • Je beschikt over organisatiesensitiviteit en je zoekt de samenwerking op;
 • Je bent in staat en niet bang om verbeteringen en vernieuwingen in te brengen;
 • Je bent vaardig om goede probleemanalyses te maken.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie met korte lijnen. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kun je vinden op www.snsreaal.nl.

Bedrijfsinformatie
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Ilona van Koetsveld, Corporate Recruiter, 06- 51044377.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten