woensdag 15 april 2015

Medewerker Data Management bij ACTIAMBen jij onze nieuwe Medewerker Data Management die zich thuis voelt in een omgeving die volop in beweging is, het werk met vakmanschap en passie doet en samen met je collega’s een belangrijke bijdrage levert aan de constante verbeteringen die van onze organisatie gevraagd wordt?

Medewerker Data ManagementDe afdeling Data Management is verantwoordelijk voor het verzamelen, valideren en verspreiden van statische gegevens in de gehele waardeketen. Het doel is om de gegevens tijdig, correct, beheersbaar, volledig en toegankelijk voor (interne) klanten te kunnen leveren. De snel veranderende omgeving gedreven door nieuwe regelgeving en de toegenomen aandacht voor gegevens als een waardevol bezit van de organisatie, legt voortdurend de afdeling in een centrale rol binnen het dynamische landschap van ACTIAM.

Als medewerker Data Management:
 • Vergroot je de effectiviteit en efficiëntie van Static Data processen en activiteiten
 • Ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles en het beoordelen en afstemmen van bevindingen
 • Spar je met verschillende afdelingen over Data Issues
 • Geef je advies aan het Data Governance Committee
 • Breng je de data velden, processen en diensten alsmede de behoeften en prioriteiten van de belanghebbenden in kaart
 • Zorg je dat processen en diensten zijn afgestemd op klantwens en wet- en regelgeving. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor alle partijen die betrokken zijn bij het control framework (zoals externe accountants en Operational Risk Management)
 • Sluit je Service Level Agreements af met belanghebbenden en komt deze ook na
 • Voer je regie in het beheer van contracten met data vendors en je voorziet het management van stuurinformatie

Wij vragen:
 • Affiniteit met Static Data i.c.m. Asset Management
 • HBO of Universitair afgeronde studie
 • Kennis en ervaring met Data Governance en Data Architecture
 • Goede kennis van financiële instrumenten
 • Kennis en ervaringen met Simcorp Dimension & Bloomberg is een pré
 • 1-3 jaar relevante werkervaring

Competenties:
Je hebt een gestructureerde manier van werken en je bent in staat om snel te reageren op de uitdagingen ad-hoc en veranderingen in prioriteiten. Je werkt graag in een dynamische omgeving. Je bent in staat om strategische doelen en doelstellingen te formuleren en deze te vertalen in een duidelijk actieplan. Je bent flexibel en je beschikt over impact en overtuigingskracht.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

VIVAT Verzekeringen
VIVAT Verzekeringen is een Nederlandse verzekeraar die bestaat uit een groot aantal bekende verzekeringsmerken: Zwitserleven, Zelf, Routemobiel, Reaal, Proteq Dier & Zorg en de verantwoorde vermogensbeheerder ACTIAM. Stuk voor stuk merken met een unieke propositie, geschiedenis en uitstraling. Deze ‘meer-merken-strategie’ is een bewuste keuze. Wij geloven dat de samenleving pluriform is en dat merken dicht bij mensen moeten staan om klanten optimaal te kunnen bedienen.

Als no-nonsense verzekeraar zien we het als onze belangrijkste opdracht om de financiële zelfredzaamheid van mensen te vergroten. Eenvoud en duurzaam zijn daarbij het fundament. Daarvoor werken wij dagelijks met passie voor het vak en gevoel voor de klant.

We zien dat ‘waar voor je geld’ meer dan ooit van ons verlangd wordt en dat in een verzekeringsmarkt die ook nog eens snel en sterk verandert. Wij richten ons op herstel van vertrouwen en de continuïteit van de klantrelatie via de merken en bereiden ons tegelijkertijd voor op het samengaan met een andere sterke marktpartij. Ontwikkelingen die het werken bij VIVAT Verzekeringen complex, maar ook enorm interessant en dynamisch maken. Uitzonderlijker dan dit zal het niet snel worden. Ga de uitdaging aan en draag bij aan een belangrijke nieuwe fase voor VIVAT Verzekeringen.

De verzekeringsactiviteiten van SNS REAAL zijn gebundeld in VIVAT Verzekeringen. SNS REAAL heeft in februari 2015 een overeenkomst getekend met Anbang Group Holdings Co., Ltd. een vooraanstaande Chinese verzekeringsmaatschappij, voor de verkoop van VIVAT Verzekeringen. Deze verkoop is afhankelijk van de gebruikelijke goedkeuring door toezichthouders. Naar verwachting zal de verkoop van VIVAT in het derde kwartaal van 2015 zijn afgerond.

ACTIAM
ACTIAM is dé verantwoorde belegger met een beheerd vermogen van 51,4 miljard euro (per ultimo 2014). Met ruim 130 medewerkers beheren we het vermogen voor de verzekeraars REAAL en Zwitserleven, ASN Bank, ASN Beleggingsfondsen, SNS Beleggingsfondsen, RZL Beleggingsfondsen, ACTIAM Responsible Index Funds Equity, de duurzame fondsen van Impact Investing en de Zwitserleven Beleggingsfondsen. Ook het vermogensbeheer voor externe klanten en de deelnemers in ACTIAM fondsen wordt al jaren professioneel door ons uitgevoerd.

Verantwoord vermogensbeheer is ons specialisme: voor alle beleggingscategorieën richten wij het beheer in op een verantwoorde manier. Het zit in ons DNA. Wij zijn ervan overtuigd dat financieel rendement en maatschappelijk rendement heel goed samen kunnen gaan. Verantwoord investeren hoeft zeker niet ten koste te gaan van het financiële rendement. We hebben verantwoord ondernemen doorgevoerd tot diep in onze processen. We zijn een van de eerste vermogensbeheerders die deze visie omarmden. ACTIAM is hiermee toonaangevend. Een voorsprong waarin we blijven investeren.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marguerite Barsingerhorn, Senior Recruiter, 06-22044541. Voor vragen over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Maarten Mathot, Afdelingshoofd Rapportage & Performancemeting, 06-30162159.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten