woensdag 8 april 2015

Interim Hoofd ICT bij Bevolkingsonderzoek NoordBevolkingsonderzoek Noord is één van de vijf screeningsorganisaties in Nederland die de bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker uitvoert. Werkgebied is Groningen, Friesland en Drenthe. Meer informatie vind je op onze website www.bevolkingsonderzoeknoord.nl.

Wij zoeken op korte termijn een:

Interim Hoofd ICT


m/v
voor 20 uur per week tot 1 januari 2016


De functie
Op dit moment zijn de verschillende ICT-componenten, zoals applicatiebeheer, systeembeheer en helpdesk op diverse plekken in de organisatie belegd. Daarnaast worden ICT-werkzaamheden uitgevoerd door de landelijke beheerorganisatie voor Bevolkingsonderzoeken in Utrecht.

Je krijgt de opdracht om een servicegericht (ICT) team te realiseren.

Je bent verantwoordelijk voor een optimaal functionerende ICT-omgeving, waarbij gebruikers adequaat worden ondersteund.

Je legt een brug tussen onze bedrijfsprocessen en ICT en maakt een verbinding met de landelijke beheerorganisatie voor Bevolkingsonderzoeken. Je geeft leiding aan vijf ICT-medewerkers.

Functieprofiel
  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld HBO bedrijfskundige informatica). Je hebt kennis van bedrijfsspecifieke applicaties en van voorkomende systemen in beheer.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je beschikt over analytisch vermogen, je bent in staat prioriteiten te stellen en werkt procesmatig.
  • Je bent communicatief sterk en hebt een motiverende en coachende stijl van leidinggeven (je weet mensen mee te krijgen bij veranderingen).
  • Je bent in staat om verbinding te maken tussen mens, organisatie en ICT. Je draagt zorg voor het werkplezier van je medewerkers en bereikt met hen een hoge mate van kwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het betreft een tijdelijk dienstverband tot 1 januari 2016. Inhuren via een ZZP-constructie is bespreekbaar.
Het salaris is op basis van de Cao Ziekenhuizen. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden aan.

Reactie
Solliciteren kan tot 22 april 2015 via onze sollicitatiepagina.

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met Loes Dunning, manager sector Screening, telefoon 050-5208881.

Bezoekadres
Bevolkingsonderzoek Noord
Queridolaan 5
9721 SZ Groningen

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten