maandag 2 maart 2015

Adviseur Beloning en Functiewaardering bij FNVFNV zoekt een Adviseur Beloning en Functiewaardering (35 uur per week) voor onze locatie te Utrecht.

FNV is de grootste vakbond. Wij behartigen de belangen van meer dan 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Daartoe sluiten wij cao's en sociale plannen af waarin leden een belangrijke stem hebben. Leden en niet-leden kunnen ook bij ons terecht voor informatie en advies op het gebied van werk en inkomen.

Je werkt binnen de BeleidsAdviesGroep van de FNV waar je met collega's samenwerkt aan Gewoon Goed Werk.

Wat ga je doen?
 • Je levert een actieve bijdrage aan de voorbereiding en ontwikkeling van bondsbeleid op het gebied van beloning en functiewaardering. Hiertoe volg en analyseer je maatschappelijke en politieke ontwikkelingen op het betreffende beleidsterrein en vertegenwoordig je FNV in diverse overlegorganen.
 • Je adviseert vakbondsbestuurders, OR-leden en (kader)leden op het gebied van beloning(systemen) en functiewaardering.
 • Je vertegenwoordigt FNV in beroepscommissies.
 • Het geven van voorlichting en scholing en het verzorgen van publicaties en presentaties maakt onderdeel uit van de functie.
 • Je adviseert op het brede terrein van beloningsvraagstukken en opereert regelmatig in paritaire werkgroepen van sectoren waarin je bouwt aan functie- en loongebouw.

Wat verwachten wij van jou?
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en goed inzicht in de beleidsterreinen beloning en functiewaardering in de sectoren waarin FNV actief is. Kennis van functiewaarderingssystemen is een pre.
 • Je hebt aantoonbare belangstelling voor het thema arbeidsorganisatie.
 • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en hebt ervaring met projectmatig werken.
 • Je bent in staat op verschillende niveaus te communiceren en je overtuigend te presenteren.
 • Je bent resultaat- en klantgericht, heeft een goed inlevingsvermogen en handelt hiernaar door te denken in klantoplossingen.
 • Je hebt een proactieve houding om zaken die breder gaan dan alleen beloning en functiewaardering voor de BeleidsAdviesGroep en de vakbeweging op te pakken.
 • Je hebt goede rekenvaardigheden.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over academisch werk- en denkniveau. Bij voorkeur een organisatiekundige of bedrijfskundige opleiding. Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied. Daarnaast heb je in een soortgelijke functie ervaring opgedaan. Je hebt een brede belangstelling voor arbeidsverhoudingen. Naast jouw werkervaring ben je je aantoonbaar blijven ontwikkelen, zowel op jouw vakgebied als op het gebied van adviesvaardigheden

Wat bieden wij?
Een afwisselende fulltime functie (35 uur p/w) met leuke collega’s en een goed salaris (afhankelijk van je kennis en ervaring) van minimaal € 3.263,76 en maximaal € 4.569,27 bruto per maand bij een volledig dienstverband van 35 uur. Tevens bieden wij een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% vakantietoeslag en een volledige dertiende maand. Je krijgt de beschikking over een laptop en een mobiele telefoon.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hans van der Pluijm (Teamleider Adviesgroep) 0610013692 of Ron Peters (beleidsadviseur) Voor algemene informatie over FNV verwijzen wij je naar www.fnv.nl.

Geïnteresseerd?
Wij zien je reactie graag uiterlijk 16 maart 2015 tegemoet. Je motivatie met CV kun je richten aan FNV, t.a.v. Dienst P&O, via e-mail: solliciteren@bg.fnv.nl o.v.v. vacaturenummer 2015-006-FvdB

De geplande indiensttredingdatum is 1 mei 2015. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Bij gebleken geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Adviseur Beloning & Functiewaardering Utrecht, Beleidsadviseur, vakbond, Voorlichter


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten