maandag 2 maart 2015

Teamleider Productie / Inpak bij RoyaanTeamleider Productie / Inpak

Wijk bij Duurstede
Fulltime (40 uur)


Heb jij ervaring in het aansturen van een team en weet jij de productieopdrachten met je team binnen de gestelde voorwaarden te realiseren? Zorg jij met jouw kennis van productielijnen voor een ongestoorde voortgang van het productieproces? Wil jij deel uitmaken van de productieorganisatie van een leverancier van hoogwaardige snacks, waaronder de Van Dobben en Kwekkeboom croquetten? Dan willen wij graag kennis met jou maken!

Wat ga je doen?
 • Je geeft leiding aan een team van (lijn-)operators en medewerkers Productie / Inpak
 • Je realiseert dagelijks de productieopdrachten samen met je team binnen de gestelde voorwaarden
 • Je beoordeelt de kwaliteit van de producten aan de hand van geldende productienormen
 • Je zet beschikbare middelen op een efficiënte, doelmatige en veilige manier in
 • Je waarborgt alle technische en technologische aspecten
 • Je zorgt voor tijdige en adequate rapportages en administratie

Wie ben jij?
 • Je hebt een mbo opleiding, bij voorkeur richting de Techniek en minimaal VAPRO B
 • Je hebt werkervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie
 • Je hebt ervaring met mensen instrueren, begeleiden en leidinggeven
 • Je ziet het continu verbeteren van je team, jezelf en processen als een uitdaging
 • Je bent bekend met de LEAN SIX SIGMA-methode, waaronder 5S
 • Je bent bekend met HACCP
 • Je kunt goed overweg met Microsoft Office
 • Royaan heeft vijf kerncompetenties die we bij iedere medewerker willen terugzien om een prettige bedrijfscultuur te waarborgen en het bedrijf verder te professionaliseren: Kwaliteit, Samenwerken, Klantgerichtheid, Ondernemen en Communiceren

Snacken opnieuw ontdekken!
Bij Royaan zijn we er van overtuigd dat er een serieuze markt is voor smaakvolle, eerlijke producten. Daarom willen we dat de snack weer wordt ervaren als lekkere, verantwoorde delicatesse om bewust van te genieten. Om dit te bereiken geven we actief invulling aan onze missie ‘Snacken opnieuw ontdekken’ én onze kernwaarden: eerlijk, vers, plezier en samen.
Wij leveren onze producten aan de out-of-home sector (horecabedrijven, cafetaria's, cateringbedrijven en benzinestations), groothandels en supermarkten. De twee bekendste consumentenmerken zijn Van Dobben en Kwekkeboom. Maar Royaan biedt nog veel meer: ons assortiment varieert van een divers snackaanbod van de merken Buitenhuis, Laan en KB tot oriëntaalse lekkernijen van Mayam en gehaktballen van Willie Dokter. Bij Royaan staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. In de fabrieken in Wijk bij Duurstede, Oostzaan, Alkmaar en Beuningen en op het hoofdkantoor werken in totaal ruim 220 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren en hierin het voortouw neemt.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltime werkweek op onze locatie in Wijk bij Duurstede. De werkzaamheden worden uitgevoerd in 2- of 3-ploegendienst en indien noodzakelijk in het weekend. Je standplaats is Wijk bij Duurstede, maar in noodgevallen kan het voorkomen dat je op een andere locatie van Royaan moet werken. Als Teamleider Productie/Inpak heb je een zelfstandige functie waarin je je passie voor kwaliteit, techniek en mensen volledig kwijt kunt. Jij krijgt binnen Royaan de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. We bieden een marktconform salaris en een vaste eindejaarsuitkering.

Geïnteresseerd?
Zie jij het helemaal zitten om de productiekwaliteit binnen Royaan te waarborgen en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je cv en motivatie via het sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Smit van de afdeling P&O via telefoonnummer: 0343-596659.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature Teamleider Productie Wijk bij Duurstede, Teamleider Inpak, Productieleider, Teammanager, Team Manager, Techniek, Food, Voedingsmiddelen, Utrecht
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten