maandag 2 maart 2015

Informatie Architect bij Bevolkingsonderzoek Landelijk Beheer OrganisatieDe bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd en gecoördineerd door vijf screeningsorganisaties.

De Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken (FSB) is een coöperatie die activiteiten ontplooit op het gebied van informatietechnologie, informatiemanagement, contractbeheer en gezamenlijke inkooptrajecten ten behoeve van de vijf screeningsorganisaties.

De FSB heeft de Landelijke Beheerorganisatie (LBO) opgericht om haar activiteiten uit te voeren. Belangrijke taken van de LBO zijn het beheer en de (her)ontwikkeling van op maat gemaakte IT-systemen ter ondersteuning van de bevolkingsonderzoeken en het realiseren of verbeteren van de data-uitwisseling met ketenpartners van de screeningsorganisaties.

Vanwege het project ScreenIT, zoeken wij een:

Informatie Architect (m/v)


(36 uur per week, in Utrecht)


Functie
In de komende twee jaar verandert het ‘applicatielandschap’ drastisch. De huidige maatwerkapplicaties voor baarmoederhalskanker en borstkanker worden ondergebracht in het nieuwe landelijke informatiesysteem waarin ook het bevolkingsonderzoek darmkanker is ondergebracht. Je werkzaamheden richten zich met name op het project Rapportages, dat interactie heeft met het project ScreenIT en ervoor zorgt dat de verschillende bevolkingsonderzoek-applicaties worden ondergebracht in één applicatie, genaamd ScreenIT.

Als informatie-architect bent je samen met het (project)team verantwoordelijk voor het ontwerpen, onderhouden en bewaken van de informatie-architectuur. Je vertaalt de informatiebehoefte naar uitgangspunten voor de informatie-infrastructuur en adviseert het projectteam ScreenIT ten aanzien van mogelijke oplossingsrichtingen. Je signaleert ontwikkelingen binnen het vakgebied en adviseert over de ICT-toepassingen Ook adviseer je de projectleider Rapportages over de mogelijkheden van informatievoorziening, zoals managementinformatiesystemen op het gebied van productie, financiën en capaciteitsbenutting.

Wij vragen
Voor deze functie beschik je over academisch werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfskundige informatica. Concrete kennis en ervaring is nodig met betrekking tot SAP BusinessObjects en je hebt bij voorkeur ervaring met agile werken (SCRUM). Je hebt ervaring met informatiesystemen, webapplicaties en Business Intelligence. Ook heb je ervaring met projectmatig werken en projectmanagement.

Je bent gestructureerd en communicatief vaardig in woord en geschrift, analytisch sterk en klant- en oplossingsgericht.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een lerende organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling. Een fulltime functie van 36 uur per week. In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden, met zicht op een vast dienstverband na gebleken geschiktheid. Je werkt in een klein, dynamisch team dat werkt aan voortdurende verbetering en dat bijdraagt aan de uitvoering van de bevolkingsonderzoeken. Deze functie biedt kansen voor een vakman/-vrouw die visie heeft op hoe deze –nieuwe- functie valt in te vullen en te ontwikkelen.

Het jaarsalaris is op basis van FWG 60 (Cao Ziekenhuizen) minimaal € 40.130,-- en maximaal € 58.309,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Het maandsalaris is maximaal € 4.177,-- bruto en exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De organisatie kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Cao Ziekenhuizen.

Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Eric Oukes (manager LBO), telefoonnummer: 06 2025 0332

Je sollicitatie voorzien van een korte motivatiebrief en recent CV ontvangen wij graag vóór 15 maart 2015 via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Deze vacature zal tegelijkertijd zowel intern als extern worden geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten