maandag 2 maart 2015

Lijnoperator Productie / Inpak bij RoyaanLijnoperator Productie / Inpak


Wijk bij Duurstede
Fulltime (40 uur)


Ben jij een ervaren lijnoperator die zorgt voor het bewaken en bijsturen van het volledige productieproces of kun je de gehele inpaklijn kan bedienen, instellen en bewaken? Werk jij binnen de gestelde eisen ten aanzien van kwaliteit en kwantiteit en voer je daarvoor de benodigde controles uit? Zie jij het als jouw taak om de gevraagde productie conform planning en de gestelde normen te produceren? Dan willen wij graag kennis met jou maken!

Wat ga je doen?
 • Je stelt machines in of je bouwt verpakkingsmachines op en af
 • Je zet grondstoffen of verpakkingen klaar
 • Je codeert en etiketteert producten en materialen
 • Je kent en beheerst alle facetten van het productieproces of het inpakproces
 • Je werkt graag collega’s (operators en medewerkers) verder in
 • Je bouwt lijnen op en af aan de hand van de proceslijsten en instrueert daarbij je collega’s
 • Je lost kleine storingen zelf op
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de controles op de afdeling Inpak
 • Indien nodig neem je de teamleider waar

Wie ben jij?
 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau met de richting techniek
 • Je hebt een VAPRO B opleiding gevolgd en werkervaring in de voedingsindustrie
 • Je ziet kansen voor verbetering van uit te voeren werkzaamheden
 • Vanzelfsprekend staan kwaliteit, hygiënevoorschriften, Arbo en milieu bij jou hoog in het vaandel
 • Je ziet het behalen van de productieresultaten als dé uitdaging
 • Je voelt je helemaal thuis op een productielocatie
 • Uiteraard voel jij je aangetrokken tot onze producten en weet je jouw enthousiasme over te brengen op anderen
 • Royaan heeft vijf kerncompetenties die we bij iedere medewerker willen terugzien om een prettige bedrijfscultuur te waarborgen en het bedrijf verder te professionaliseren: Kwaliteit, Samenwerken, Klantgerichtheid, Ondernemen en Communiceren

Snacken opnieuw ontdekken!
Bij Royaan zijn we er van overtuigd dat er een serieuze markt is voor smaakvolle, eerlijke producten. Daarom willen we dat de snack weer wordt ervaren als lekkere, verantwoorde delicatesse om bewust van te genieten. Om dit te bereiken geven we actief invulling aan onze missie ‘Snacken opnieuw ontdekken’ én onze kernwaarden: eerlijk, vers, plezier en samen.
Wij leveren onze producten aan de out-of-home sector (horecabedrijven, cafetaria's, cateringbedrijven en benzinestations), groothandels en supermarkten. De twee bekendste consumentenmerken zijn Van Dobben en Kwekkeboom. Maar Royaan biedt nog veel meer: ons assortiment varieert van een divers snackaanbod van de merken Buitenhuis, Laan en KB tot oriëntaalse lekkernijen van Mayam en gehaktballen van Willie Dokter. Bij Royaan staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. In de fabrieken in Wijk bij Duurstede, Oostzaan, Alkmaar en Beuningen en op het hoofdkantoor werken in totaal ruim 220 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren en hierin het voortouw neemt.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltime werkweek op onze locatie in Wijk bij Duurstede. Als Lijnoperator Productie of Inpak werk je in een team waarin jij je passie voor kwaliteit en productie volledig kwijt kunt. Je werkt in een ploegendienst. Dit kan zowel in een 2-of 3-ploegendienst zijn. Je krijgt binnen Royaan de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden een salaris conform de CAO voor de Gemaksvoedingsindustrie, een vaste eindejaarsuitkering en ATV-dagen.

Geïnteresseerd?
Zie jij het helemaal zitten om de productie binnen Royaan te waarborgen en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je cv en motivatie via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Charlotte Smit, via telefoonnummer: 0343 596 659. Of raadpleeg onze website www.royaan.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature Operator Wijk bij Duurstede, Lijnoperator, Lijn Operator, Techniek, Technicus, Technisch Medewerker, Food, Voedingsmiddelen, Verpakkingen, Productie, Utrecht
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten