maandag 2 maart 2015

Monteur (Technische Dienst) bij RoyaanMonteur (Technische Dienst)


Oostzaan
Fulltime (40 uur)


Heb jij ervaring in PLC besturingstechniek en elektrotechniek? Weet jij hoe je machines en gebouwen (preventief) onderhoudt en repareert? Wil jij een bijdrage leveren aan de productie van de Van Dobben en Kwekkeboom croquetten? Dan willen wij graag kennis met jou maken!

Wat ga je doen?
 • Je verricht onderhoud aan de machines en installaties, met name gericht op het elektrotechnische en mechanische vlak
 • Je lokaliseert en beoordeelt storingen in samenwerking met de operators
 • Je stelt vast of direct reparatie noodzakelijk en mogelijk is
 • Je voert noodreparaties uit, ook op mechanisch gebied
 • Je analyseert de storingen met behulp van besturingssoftware
 • Je doet verbeteringen voor het optimaal inzetten van machines en installaties
 • Je werkt mee bij de door de leveranciers te plaatsen installaties of lijnen om zo vertrouwd te raken met de technische aspecten van de nieuwe apparatuur

Wie ben jij?
 • Je beschikt over een MTS-diploma richting Elektrotechniek, eventueel aangevuld met verdere opleidingen
 • Je hebt 5-10 jaar ervaring met het werken in een professionele levensmiddelenomgeving
 • Kennis van en/of ervaring met tig-lassen stoomtechniek, mechanica, koeltechniek NH3 en pneumatiek is een grote pre
 • Je bent bekend met HACCP
 • Je ziet het continu verbeteren van jezelf en processen als een uitdaging
 • Je kunt goed met Microsoft Office overweg
 • Royaan heeft vijf kerncompetenties die we bij iedere medewerker willen terugzien om een prettige bedrijfscultuur te waarborgen en het bedrijf verder te professionaliseren: Kwaliteit, Samenwerken, Klantgerichtheid, Ondernemen en Communiceren.

Snacken opnieuw ontdekken!
Bij Royaan zijn we ervan overtuigd dat er een serieuze markt is voor smaakvolle, eerlijke producten. Daarom willen we dat de snack weer wordt ervaren als een lekkere, verantwoorde delicatesse om bewust van te genieten. Om dit te bereiken geven we actief invulling aan onze missie Snacken opnieuw ontdekken! én onze kernwaarden: eerlijk, vers, plezier en samen.

Wij leveren onze producten aan de out-of-home sector (horecabedrijven, cafetaria's, cateringbedrijven en benzinestations), groothandels en supermarkten. De twee bekendste consumentenmerken zijn Van Dobben en Kwekkeboom. Maar Royaan biedt nog veel meer: ons assortiment varieert van een divers snackaanbod van de merken Buitenhuis, Laan en KB tot oriëntaalse lekkernijen van Mayam en gehaktballen van Willie Dokter. Bij Royaan staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. In de fabrieken in Wijk bij Duurstede, Oostzaan, Alkmaar en Beuningen en op het hoofdkantoor werken in totaal ongeveer 220 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren!

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltime werkweek op onze locatie in Oostzaan. De werkzaamheden vinden voornamelijk overdag plaats tussen 7.00 en 18.00 uur. Samen met je collega’s van de Technische Dienst draai je storingsdiensten. Daarnaast moet je soms ’s avonds of in het weekend werken bij groot onderhoud.

Als Monteur bij Royaan heb je een zelfstandige functie binnen een klein team waarin je je passie voor (elektro-)techniek volledig kwijt kunt. Jij krijgt binnen Royaan de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. We bieden een salaris conform de CAO voor de Gemaksvoedingindustrie, een consignatiediensttoeslag, een vaste eindejaarsuitkering en ATV-dagen.

Geïnteresseerd?
Zie jij het helemaal zitten om technische storingen snel en vakkundig te verhelpen om de voortgang van de productie te waarborgen en herken jij jezelf in het profiel? Stuur dan je cv en motivatie via het sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over de functie kun je van maandag tot en met donderdag contact opnemen met Francis Deelstra (Personeelsfunctionaris) of Gerard Keirsgieter (Teamleider Technische Dienst Oostzaan), via telefoonnummer: 0343 596 659.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Monteur Oostzaan, Technicus, Technisch Medewerker, Techniek, Elektrotechniek, Onderhoudsmonteur, Mechanic, Noord-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten