maandag 2 maart 2015

Netwerk Engineer bij CCV HollandNetwerk Engineer
Werk jij graag binnen een leuk team in een stabiel bedrijf met een open sfeer waar je volop kansen hebt om door te groeien? Ben jij die betrouwbare en stressbestendige engineer die zijn technische kennis graag inzet voor producten en diensten waar dagelijks vele duizenden mensen op vertrouwen? Dan is CCV wat voor jou!

Wat ga je doen?
Als Netwerk Engineer werk je aan de optimale beschikbaarheid van het CCV netwerk. Je bent primair verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de netwerkinfrastructuur, het aanbrengen van wijzigingen, het installeren van nieuwe netwerkcomponenten, het oplossen van storingen en het maken van rapportages. Je speelt een belangrijke rol bij het naleven van het securitybeleid. Ook help je klantwensen realiseren binnen projecten rondom netwerkaspecten. Je werkt nauw samen met 20 collega’s uit jouw team en met andere collega’s die verantwoordelijk zijn voor het systeem-, netwerk- en database beheer. Je draait mee in de stand-by storingsdiensten en indien nodig verricht je onderhoudswerkzaamheden buiten de reguliere werktijden.

Wat zijn jouw talenten?
Jij bent een echte techneut die graag kennis deelt en proactief met oplossingen komt. Je bent zelfstandig maar werkt ook graag samen in een gezellige, warme sfeer. Je bent betrouwbaar en stressbestendig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een planmatige, analytische en nauwkeurige werkhouding. Het beheren en optimaliseren van werkprocedures, checklists en policy’s kent geen geheimen voor jou. Vanuit een brede IT belangstelling kun je én wil je, wanneer nodig, bijspringen in het overige systeembeheer. Je vindt het belangrijk om je vakkennis up tot date te houden en grijpt kansen voor persoonlijke groei en opleiding met beide handen aan. Verder heb je:
 • Een afgeronde technische opleiding op HBO niveau;
 • meerdere jaren ervaring met netwerksystemen (Dial-up technologieën, firewalls, routers, switches, loadbalancers, netwerk monitoring systemen en IPS/IDS systemen);
 • een CCNA certificaat (of de bereidheid om deze te halen);
 • gedegen kennis van Cisco apparatuur;
 • kennis en ervaring met SYSlog en SMMP (Netwerk Management);
 • basiskennis van ITIL, windows Server OS en Linux/Unix (is een pré);
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij?
CCV Holland is de toonaangevende dienstverlener voor elektronische transacties in Europa. Daarnaast specialiseert CCV zich in transactieverwerking en de ontwikkeling van omni-channel (betaal)oplossingen. Wij stonden jaren geleden aan de wieg van het pinnen in Nederland en sindsdien doen we wat we altijd al deden: inspelen op de toekomst. Meer dan 137.000 klanten, ondernemingen van groot tot klein, vertrouwen dagelijks op onze diensten. We doen er alles aan om elke dag weer de beste producten én de beste service te leveren. Daarbij werken we altijd vanuit innovatie en teamgeest. Met een betrouwbare organisatie als backbone en dito mensen; een team van gedreven professionals die samen die toekomst bepalen. Als CCV-er ben je onderdeel van dit proces. Of je nu slimme ICT-oplossingen ontwikkelt, een team aanstuurt of (telefonisch) de beste service biedt, je draagt bij aan ons succes en daarmee aan het succes van onze klanten.

Waar kom je te werken?
Als Netwerk Engineer werk je op de afdeling Managed Services die binnen de divisie Computercentrum valt. Je rapporteert aan het Hoofd Managed Services. Het Computercentrum telt nu 70 medewerkers maar groeit volgend jaar naar ruim 100 medewerkers. Samen met al deze collega’s houd je onze systemen, via een nationaal en internationaal communicatienetwerk, dag en nacht paraat voor financiële- en spaartransacties.

Wat mag je van ons verwachten?
Werken bij CCV betekent werken bij een betrouwbare, financieel stabiele organisatie met een open en collegiale sfeer. Een organisatie waarin innovatie en vakmanschap elkaar versterken. Een persoonlijke benadering en passie voor techniek zijn de bouwstenen van ons beleid. Zo betrouwbaar als wij voor onze klanten zijn, willen wij ook als werkgever zijn. Zo doen wij elke 2 jaar mee aan de verkiezing voor Beste Werkgevers in Nederland. De laatste keer (2013) hebben we een mooie positie weten te bemachtigen waar we erg trots op zijn. Maar de belangrijkste reden dat wij meedoen aan deze verkiezing is om ons als werkgever nog sterker te maken. Dit doen we door ieder jaar te werken aan de punten die onze medewerkers in het onderzoek aangeven. Hiermee maken we CCV samen tot een fijne werkgever waar de mens voorop staat. CCV is betrouwbaar, innovatief, collegiaal, open en gedreven en we zoeken dito collega’s. Wij vragen veel van je maar bieden ook veel. Onze mensen krijgen veel vertrouwen en vrijheid: met flexibele werktijden en veel ruimte voor eigen initiatieven. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen en je hebt volop studiemogelijkheden. In het kort:
 • Een uitdagende baan voor 40 uur per week;
 • na een jaarcontract uitzicht op een vast dienstverband;
 • marktconform salaris van € 3.200,- tot maximaal € 3.900,- bruto per maand op basis van 40 uur;
 • tantième/winstuitkering afhankelijk van winst & prestatiebeoordeling;
 • 29 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid om maximaal 7 dagen bij te kopen;
 • ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • een professionele en informele werkomgeving;
 • een leuk team met enthousiaste collega’s.
 • regelmatig leuke teamuitjes en divisiebijeenkomsten met aansluitend een gezellige borrel.

Lijkt je dit wat?
Dan ontvangen wij graag jouw cv inclusief motivatie via onze sollicitatiepagina.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten