dinsdag 3 maart 2015

Senior Productontwikkelaar bij RoyaanSenior Productontwikkelaar


(fulltime)


Ben jij een ervaren Productontwikkelaar binnen de foodbranche en kun je met jouw creatieve ideeën en gevoel voor innovatieve concepten een belangrijke rol spelen bij onze missie Snacken opnieuw ontdekken!? Beschik je over een sterk ontwikkeld organisatievermogen waarmee je diverse uitdagende projecten en productieproeven succesvol weet te managen? En wil je met jouw jarenlange ervaring en uitgebreide kennis een coachende rol vervullen binnen de afdeling R&D van een toonaangevende leverancier van onder andere de Kwekkeboom en Van Dobben snacks? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

Wat ga je doen?
Als Senior Productontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten, zodat deze perfect aansluiten bij onze commerciële strategie. Je vertaalt productconcepten naar recepturen en stelt proefrecepturen op. Daarnaast begeleid je proefproducties. Uiteraard heb je in deze functie veel contact met collega’s van diverse afdelingen en toeleveranciers van ingrediënten, grondstoffen en procesapparatuur. Met jouw schat aan ervaring en jouw coachingsvaardigheden ben je de rechterhand van de R&D Manager.

Wie ben jij?
Bij een Senior Productontwikkelaar staan creativiteit, conceptmatig denken en organisatievermogen voorop. Deze eigenschappen én jouw kennis van onderzoekstechnieken, productieprocessen, producten en grondstoffen maken dat jij uitblinkt in je vak. Je hebt een hbo- of wo-diploma richting voedings- of levensmiddelentechnologie en minimaal 10 ervaring als Productontwikkelaar binnen de foodbranche. Je hebt ruime ervaring met projectmatig werken en bij voorkeur kennis van procestechnologie. Je bent flexibel, zelfstandig en stressbestendig. Van een creatieve, innovatieve Productontwikkelaar verwachten we uiteraard een proactieve houding. Dankzij jouw sociale en communicatieve vaardigheden kost het jou geen enkele moeite om samen te werken met collega’s van verschillende afdelingen.

Snacken opnieuw ontdekken!
Bij Royaan zijn we ervan overtuigd dat er een groeiende markt is voor eerlijke en smaakvolle snackproducten. Daarom willen we dat de snack weer wordt ervaren als een lekkere, verantwoorde delicatesse om bewust van te genieten. Om dit te bereiken geven we actief invulling aan onze missie Snacken opnieuw ontdekken! én onze kernwaarden eerlijk, vers, plezier en samen. Wij committeren ons aan de belofte Goed Genieten om snacken lekkerder, beter, makkelijker en leuker te maken.

Wij leveren onze producten aan de out-of-home sector (horecabedrijven, cafetaria's, cateringbedrijven en benzinestations), groothandels en supermarkten. De twee bekendste consumentenmerken zijn Van Dobben en Kwekkeboom. Maar Royaan biedt nog veel meer: ons assortiment varieert van een divers snackaanbod van de merken Buitenhuis, Laan en KB tot oriëntaalse lekkernijen van Mayam en gehaktballen van Willie Dokter. Bij Royaan staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. In de fabrieken in Wijk bij Duurstede, Oostzaan, Alkmaar en Beuningen en op het hoofdkantoor werken in totaal ruim 220 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren en hierin het voortouw neemt.

Wat bieden wij?
Als Senior Productontwikkelaar bij Royaan heb je een zelfstandige functie waarin je je ondernemerschap, creativiteit en organisatorische vaardigheden volledig kwijt kunt. Je rapporteert rechtstreeks aan de R&D Manager.

Je voert je functie uit vanaf het hoofdkantoor in Wijk bij Duurstede, maar zal ook af en toe op verschillende productielocaties aanwezig zijn. Royaan biedt een marktconform salaris, bonusregeling, eindejaarsuitkering en ATV-dagen.

Geïnteresseerd?
Ben jij die ervaren Productontwikkelaar die ervoor zorgt dat onze klanten het snacken opnieuw gaan ontdekken? Stuur dan je cv en motivatie via het sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ton van Ekeren (R&D Manager) of Leonie Verweij (Junior Personeelsfunctionaris) via telefoonnummer 0343 596 659.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Productontwikkelaar Wijk bij Duurstede, Research & Development, R&D, Product Ontwikkelaar, Food, Developer, Productmanager, Voedingsmiddelenindustrie, FMCG, Utrecht

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten