dinsdag 3 maart 2015

Technisch Inkoper Koeltechniek bij Sligro Food Group



Voor de afdeling Bouw en Techniek op het hoofdkantoor van de Sligro Food Group te Veghel zijn wij op zoek naar een

Technisch Inkoper Koeltechniek



Je bent verantwoordelijk voor de inkoop van koel- en vriesinstallaties voor supermarkten, zelfbedieningsgroothandels, voedselproductiebedrijven en grootkoelinginstallaties voor distributiecentra. Als gevolg van het MVO beleid, duurzaam en energiebewust investeren is innovatie met als doel reductie van energieverbruik een belangrijk onderdeel van de functie.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn:
  • Het zo gunstig mogelijk inkopen van koel- en diepvriesinstallaties, koel- en vriesmeubelen en koel- vriescellen;
  • Het maken van koel- en vriesbestekken en het verkrijgen van offertes;
  • Analyseren van de offertes;
  • Naast inkoop en ontwikkeling ben je verantwoordelijk voor de servicecontracten voor alle koel-vriesapparaten en de after sales;
  • Visie vorming over toekomstige koeltechnische ontwikkelingen en beleid;
  • Calculatie, ontwerp en advies uitbrengen.

Functie eisen:
Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding bijvoorbeeld Koeltechniek, Electrotechniek of Werktuigbouwkunde en hebt minimaal 5 jaar ervaring op gebied van koeling en inkoop. Je hebt gevoel voor productpresentatie, bij voorkeur binnen groothandel of de retailbranche. Je bent besluitvaardig, flexibel en in staat om complexe informatiestromen te analyseren. Je bent bekend met inkoopprocedures, wettelijke richtlijnen (zoals F-gassen) en volgt de ontwikkelingen van koeling versus warmteterugwinning op de voet. Je bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld.

Competenties:
Je herkent in jezelf de volgende competenties: resultaatgerichtheid, klantgericht samenwerken, initiatief nemen, probleemoplossend vermogen, communiceren, nauwkeurig werken.

Wij zijn er van overtuigd dat de kenmerken van onze basiscultuur, zoals ondernemerschap, open en eerlijke communicatie, costleadership, probleemeigenaar willen zijn in plaats van signaleerder, niet praten maar gewoon doen en het vermijden van status aan de basis ligt van ons succes. Ondernemerschap en teamwork worden op ieder niveau gestimuleerd.

Organisatie en afdeling
Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de Nederlandse markt van de etende mens. Sligro Food Group is een centraal gestuurde organisatie met het hoofdkantoor in Veghel.

De afdeling Bouw en Techniek, onderdeel van het grote geheel Ontwikkelen, Bouwen, Inrichten en Beheren (OBIB) kenmerkt zich door zelf projecten aan te besteden, te begeleiden en te onderhouden.. Het gaat hierbij om de (ver)bouw van distributiecentra, zelfbedieningsgroothandels, supermarkten, productiefaciliteiten en kantoorruimten door de Benelux. In totaal beslaat het gebouwenbestand een oppervlak van ruim 800.000 m2, verdeeld over 80 gebouwen en 130 winkels.

Door groei en overnames staat er een diversiteit aan (ver)bouwprojecten op stapel die in-house begeleid en aanbesteed worden en door externe partijen worden uitgevoerd.

Wij bieden:
  • Een brede uitdagende functie in een dynamische organisatie, die te omschrijven is als licht eigenwijs, open communicerend en informeel. Een prettige werkomgeving waar ruimte is voor eigen inbreng, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling;
  • Passende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Ben jij de Technisch Inkoper Koeltechniek die wij zoeken? Solliciteer dan nu via onze sollicitatiepagina en sluit je motivatie en CV bij.

Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Adrie Verlouw, hoofd Bouw & Techniek, 06 - 53 73 24 54. Voor alle overige vragen over de werving en selectieprocedure kan je bellen met recruitment support op 0413– 37 09 29.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten